lørdag 20. juni 2009

Mine prosjekter.

Nå har jeg fått to strøk maling på brettet og krakken.


Mine prosjekter nå fremover. De små tingene skal jeg prøve å fa tatt ganske snart, men det er jo sommer og snart ferie, så det kan bli høst før jeg er ferdige med alt. Det går ikke så fort med meg. Full jobb og en tulle på 3, ja da sier det seg selv at jeg har andre ting å styre med. Men har jo blitt inspiret av andre bloggere til å komme igang, og det er jo så gøy og se hvor fint det blir......Heng med, så får dere se!!! Klassisk lutet kommode og speil, ja hvem har ikke ett sånt sett. Har lenge tenkt at det skulle males, men er flink til utsette ting. Men nå skal dette også få ett strøk hvitmaling.


Det er vel ganske vanlig, om enn ikke obligatorisk å lage slike krakker på skolen. Denne har Stephen laget, og det finnes ikke en spiker i den, bare trenagler. Han ville ikke beholde den selv, og fungerer idag som nattbord til Linnea. Men nå skal denne også få ett penselstrøk med hvitmaling.
Fint gammelt serveringsbrett som Torleif laget på sløyden. Han ville bare kaste det, men nei......Dette skal males hvitt, og kommer til å bli fint tror jeg.
Denne fine hyllen laget min far til meg, etter en oppskrift jeg fant i Familien en gang. Den ble levert trehvit, men den gang for 8 - 10 år siden, ja da skulle det være brunt. Nå tror jeg den skal få ett strøk med malekosten. Tror den blir veldig fin som hvit.
Denne gamle krakken sto igjen i det forrige huset vi kjøpte. Den hadde vært brukt som malingskrakk, og det brukte vi også den til. Men jeg var fast bestemt på at den skulle bli med da vi flyttet hit, jeg så jo potensialet. Slike krakker vokser ikke på trær. Nå skal den selvfølgelig males hvit og pusses litt, så den får den rette stilen!
7 kommentarer:

Tovepia sa...

Ja, du har litt du skal male, ser jeg;) Skikkelig artig å gjøre slike make-overs, for det blir så flott og så behøver man ikke kjøpe nytt. Gleder meg til å se resultatet;) Ha en god dag!

miss marple sa...

Hei på deg!Takk for hilsen på bloggen min!!
Så mye fint du har funnet fram,blir sikkert veldig bra etter noen malingstrøk...(elsker hvitt..)
Her skal det gjøres klart for nabofest ikveld,besøker deg igjen senere;)

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar :)

De tingene kommer til å bli knallfine med litt hvitmaling ;)

Ha en flott lørdag! Klem Linda

Berit T sa...

Ja her har du mye å styre med, og spennende er det også. Godt at det finnes maling og gode koster, da blir det som nytt igjen. Og at ikke alt blir kastet fordi det er stygt, det blir jo så fint når en lagt litt arbeid i det.
Har også en del maleprosjekter på gang, som dere skal få se etter hvert. Greitt å ha noe å styre på med når sommerværet ikke er helt på topp.

Flotte hunder du viser, de såg store ut, hva rase er det? Har de fått sommerklipp, eller er det slik som er vanlig å klippe?

Ha en flott helg videre!

Trude sa...

Heisann, takk for besøk på bloggen min! Se etter sjabloner feks på Panduro, de har alfabeter du kan bruke til å lage din egen tekst:)
Alt. kan du lage selv ved å printe ut på overhead ark,el tykkere papirark.Bruk en sjablonkniv til å skjære ut ønskede bokstaver. Mange muligheter. Blir spennende å se dine malerprosjekter. God sommer

Havets Datter sa...

Takk for det! Ble veldig fornøyd :o) Du får prøve mekonomen sin spray i stede.. den blir SØLV *lykke*
Ser du har litt male-prosjekter på gang. Lykke til.. Det blir spennende å se.

God natt... Karina :o)

Therese sa...

Der har du jammen noen timers jobb, men så vakre ting, da! Serveringsbrett og krakkene er jo helt spesielle. Godt du ikke lot dem kaste!! :-)