onsdag 10. juni 2009

Nye lykter.

Dette er nytt altså, ikke loppefunn. Torleif hadde 50 års dag for en stund siden, og fikk gavekort på blomsterbutikk fra SAS. Siden vi snart skal ha ferie, så trengte vi ikke mere blomster nå. Og de hadde jo så mye fint i den butikken. Snille Torleif lot selvfølgelig meg få velge ut ting ....Ja og som dere ser, endte opp med denne lykten, og to lys....ja sånn til å ha telys i. Litt nytt på bordet gjør seg.


Får aldri nok av lys og lykter!


9 kommentarer:

Tovepia sa...

Så trivelig at du fikk velge;) Og til syvende og sist så får vel jubilanten glede av lyktene også;) De var flotte!

Malys krok sa...

Hei, hei! Så hyggelig å få besøk av deg! Alltid morro å treffe nye her inne. Nå har jeg sett litt på bloggen din og blir nok å se innom deg igjen. Så søt jente dere har sammen med dere, og hunden ser og flott ut. Deilig å ha en firbent venn. Vi har hadde en i 14 1/2 år. det var trist å miste henne, men så fikk vi Emma like etter. Hun blir 2 år 07 07.

Så heldig du var som fikk velge hva Torleif skulle få i gave. Snill mann du har! Flott lykt du fikk. Her er det jo lyst hele døgnet så på denne tiden pakker vi bort alle lykter og lysestaker. Fint pyntet på bordet ditt.

Beklager sen tilbakemelding, har vært og sett på huset vår datter og svigersønn har kjøpt. Nå skal jeg inn og se på blogginnlegg hos henne. Husfruas Memoarer heter bloggen, si det bare, i tilfelle du skulle ha lyst å se.

Jeg legger deg til på listen min nå. Dette ble en forferdelig lang kommentar, ble bare sånn, men nå er jeg ferdig. Ha det kjempefint alle fire! Hilsen Margit.

liven sa...

Heisann og takk for hilsen hos meg:o)
Hos deg har jeg visst ikke vært før...koselig blogg!!!
Skjønner at mannen din er godt oppdratt:o)
Tenk å la deg velge da:o)
Flotte ting og lykter ja....får aldri nok av det:o)

ha en fin helg og tskk for titten:o)

Fru Lunas Drømmefabrikk sa...

Tusen takk for de koselige kommentarene :) Den lykten likte jeg veldig godt. Må også teste ut den kromsprayen du hadde kjøpt på Biltema. Jeg synes ikke det gjorde noe at den var litt matt i glansen.

Ha en fin kveld! Klem Linda

Kari M sa...

Det ble vell ny hadeland krystallvase fra sas på din manns store dag? Eller er de blitt litt mere oppfinnsomme:)))

MumsiMumsan sa...

Hei, og takk for koselig kommentar. Så fine ting du har fått kjøpt, alltid deilig med litt nytt, og jammen blir en gla` inni seg av det! Koselig at du får inspirasjon her i blogglandia, masse lykke til med fornyingen din! Ha en flott helg!
Mumseklem fra meg :)

Therese sa...

Likte godt den store lykta! Er for øvrig helt enig, man får bare ikke nok lykter og lysestaker.. (altså, mannen min får nok, men ikke jeg.. hehe og det er jo jeg som bestemmer ;-)

Morsomt å følge bloggen din!

Klem fra Therese fra Husmordrama

Anonym sa...

Hei!
Takk for kommentar,og at du vil følge bloggen min.
Koselig her hos deg,og skal såklart følge deg også.
Ha ei flott helg:)

Einy og Frank sa...

Kjempe fin lykt!
Sånn har jeg også lyst på :)