lørdag 18. juli 2009

En ekte skatt i sølvplett.

Her er skatten som jeg viste i kassen. Som dere ser, det var ganske så svart.Jeg pusset og pusset...og se hvordan det skinner.


Finner ikke stempel, så dette er nok sølvplett, og jeg fikk det heller ikke helt blankt, men det synes jeg bare er sjarmerende.
En skikkelig skatt.

10 kommentarer:

Jorid ღ Noe På Hjertet sa...

Hei!
Jeg tror ikke du kan ha noen bakgrunner med denne bloggen. Men om du går inn på mine bloggtips så følger du oppskriften der! ;-)

Klem J

Laila sa...

Så flott det ble når det var pusset
Heldig du.
Jeg mobiliserer alle eldre naboer til å gi meg det de tenker å kaste .
Det dukker mye bra opp skal jeg si deg.

ralfefarfars paradis sa...

Nydelig sett- og stor forandring;) Heldige deg som har en slik skatt i huset;)
Ha en fin lørdag!

Lisemoren sa...

Hei, så hyggelig og flott blogg du har. Veldig fin var skatten din også, smiler. Skal si du er tålmodig, som har pusset alt sammen. Likte så godt bildene dine og at du fikk med alle detaljene. Det blir aldri for mange bilder, spør du meg.

Takk for hyggelig hilsen hos meg.

Jeg kommer gjerne tilbake til deg.

Sommerklem fra Lisemoren

Anonym sa...

Hei.Så mye fint du har.Dem må du ta godt vare på.Her på gården er det også mye sølv som skal følge gården sa svigermor.Men jeg er ikke noe flink til og pusse på det.Ha en riktig fin Sommerdag vidre.Bodil

Anonym sa...

Hei igjen.Det var så rørenes att du spurt om den symarskinen.Den har stor betydning for meg.Bestemor satt og reparerte klær for folk på Staurset i Vinjefjorden for att Bestemor og mamma skulle åverleve.Hun var helt alene med henne.Vet ikke vor gammel hun er.Ser ikke navne på henne helt utvisket. Ha en fin Sommerdag vidre .Bodil

Mor og datter sa...

Så fint det ble når du har fått pusset det!! ;-)
Heldig som fikk så mye fint!!
klem klem

Tovepia sa...

Det var nydelig! Så flott disse gamle settene enten det er sølv eller sølvplett. Flotte bilder du har tatt også;) Ha en fin søndag videre!

Englefryd sa...

Oj oj så nydelig. En virkelig skatt ja. Også er jeg sååååå misunnelig på den nye calou skoene dine, utrolig lekre. Jeg vil også ha:-)
ser ut til at dere hadde en flott ferie da.

Klem

Maja sa...

Lekre skatter!
Digget clogsene!
Klem fra Maja