fredag 10. juli 2009

Hytta / Løyning..

Da har vi vært en tur på hytta! Ble ikke mange dagene, og været var heller ikke det beste, men skal ikke klage, det var alt for varmt for noen dager siden, så litt regn og kjøligere luft gjorde seg.
Har lyst å vise noe av de gamle fine tingene som finnes på hytta. Her er fine gamle stoler fra oldemors tid. De hørte til på den hytten som ble revet, før denne ble bygget.

Bordet er ett flott langbord med plass til mange rundt.


Se den fine utskjæringen..

Fikk også med oss noen skikkelige skatter fra Kari/farmor. Noe jeg lenge har vært på utkikk etter, og så VIPS, når jeg spurte så hadde hun!!!! Hmmm, så utrolig heldige vi er, og bare heng med......Det skal absolutt blogges......:-)


6 kommentarer:

Tovepia sa...

Ja, her venter jeg på fortsettelsen, for dette ser spennende ut! Skikkelig flott bord, og hytta ser koselig ut, så den gjemmer sikkert mange skatter;) Ha ei riktig god natt og en god lørdag;)

Hilde Heimdal sa...

Tusen takk for kommentaren !! :)

Jeg er vel sånn kommungrå mørk blond tenker jeg hehe:) Skifter farge ofte, nå er jeg på vei til å bli lys etter å ha vært mørk en stund :)

Så flotte gamle møbler på hytta!! Det bordet var veldig fint med utskjæring !

Må du ha en flott helg videre

Klem Hilde :o)

Britt Eva sa...

Hei på deg. Lykke til med Svensketuren - håper på finvær.
Hilsen Britt Eva

Therese sa...

Deilig å ha hytte! Vi skal egentlig på vår hytte til uka, men det er meldt så dårlig vær i fjellet at det egentlig er litt tullete å reise fra Vestfoldkysten :-)

Ha en fortsatt fin lørdag!

Klem!

Anonym sa...

Hei.Fine møbler.Minner meg om bord og stoler som bestemor i byen hadde.Samme utskeringer på foten på bordet.Ha en fin uke som kommer.Bodil

Min stil sa...

Hei hei. Takk for hyggelig kommentar. Morsomt å titte innom blogger man ikke har vært innom før.
Ha en fin dag.
Hilsen Susanne