lørdag 22. august 2009

Shabby hagestoler.

Nytt funn fra bruktbutikken. To stoler til kr 30,- pr stk. Ikke værst da! De er godt slitte, men det er slik jeg vil ha de. Skal ut og kjøpe nye fine puter, så det kommer nok flere bilder etter hvert.
Hekleteppet er laget av Torleifs bestemor, så det er godt & gammelt. Det er nyvasket og luktere deilig av LAVENDEL.

6 kommentarer:

Malys krok sa...

Så heldig du var! De stolene var flotte! tenk så fint de blir med puter i. det blir aetig å se. Fint det heklete teppet du har liggende der og. Koselig å ta vare på det gamle. Ha det godt. Hilsen Margit.

Tovepia sa...

Herlig se!! Hagemøblene mine både hjemme og på hytta ser slik ut:D Skal ha dem slik jeg også, kjøpt nye puter etter at jeg pusset vekk den malinga som var løs..skal la dem bli gråne etterhvert..Ha ei kjempegod helg!

Anonym sa...

Hei.Fine utemøbler du har kjøpt for en rimelig penge.Det må jeg si var billig.Skal bli kjekt å se dem med puter .Så fint ett hekleteppe du har.Var så fine farger.Ha en riktig fin Lørdag.Klem fra Bodil

Min stil sa...

Hei. Flotte stoler du fant deg for en billig penge. Det pleddet du hadde var også veldig koselig. Blir morsomt å se når du får puter til.
Ønsker deg en god helg.
Klæm fra Susanne

Heidi sa...

Oj, det var jammen ikke dumt å kjøpe brukte utemøbler. Det har av en eller annen grunn ikke slått meg, men de var veldig billig og fine! Ha en god helg videre:) Heidi

sigrid sa...

Hei!
Oppdaga ein ny følger, så kjekt. Deg har eg ikkje vore innom før.
Hit kjem eg nok igjen ;-)