onsdag 27. mai 2009

Bakgrunn.

Ønsker meg en sånn bakgrunn, eller noe lignende. Men hvordan får jeg det til. Har prøvd og gå inn på de sidene, men forstår ikke helt hva jeg skal gjøre. Og er redd for å slette alt på bloggen, eller deler. Jeg har jo 3 rader, og da vet jeg heller ikke om det er mulig med slik bakgrunn. Noen som kan fortelle meg ?

4 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

Hei hvor fant du den bakgrunnen da??

Den var kjempesøøøt da :)

Mor og datter sa...

hei! Det er jo en kjempe fin bakgrunn!
Jeg fikk hjelp av en til å sette inn bakgrunnen, hør med noen som har sånn lignende bakgrunn?

-dattera-

Tovepia sa...

Hvis du googler The Cutest Blog on block finner du mange forskjellige utgaver. Men er litt usikker på hva som endres av andre ting, men det står noe om det der;)

Jude sa...

Hei! Kom innom bloggen din gjennom Hilde Heimdal. Tenkte jeg skulle legge igjen en kommentar, for jeg har holdt på dette selv... Bakrunner finner du blant annet her (ser jo ut som du allerede har vært der da men...):

http://thecutestblogontheblock.com/free-backgrounds.html

http://www.backgroundfairy.com/

Når du har funnet en du liker, kopierer du koden. Deretter går du inn på bloggen din, legger til et nytt sideelement/gadget med HTML kode. Så limer du inn koden din og vips: ferdig:) Det skal ikke ødelegge noe annet på bloggen din. Om du ikke liker bakgrunnen eller bloggen ble rar med den, er det bare til å slette koden igjen. Dersom du har tre rader skulle en tro at det var nettopp en slik bakgrunn du skulle ha.

Have a nice day! Og lykke til:)