torsdag 28. mai 2009

Lopper.

I dag har jeg vært på bruktbutikken, den ligger 200 m rett oppi gata her, men har nok ikke vært der på minst 1 år. hehe...Men etter å ha lest utallige blogger, så har jeg selvfølgelig blitt inspiret. Butikken er åpen hver torsdag mellom 17.00 og 19.30 så jeg pleier å glemme det. Men idag ......Tja hehe, må le litt for meg selv, er det noe å ha ? Nå viser jeg det bare som det er, men tror det kan bli fint i riktig setting! Dere får nok se etter hvert. Alt dette kostet meg kr 45,- En søt liten tea-boks. De to messing-lysestakene har jeg planer om å forkromme, eller hva det heter.

Dette sølvfatet likte jeg godt, men kunne med fordel vært litt større.


Hva er egentlig dette. Er det sånn til å ha glassbrikker i, eller kan det være for servietter?


Kjøpte med noen glassbrikker i sølv, som jeg kan bruke oppi, men vet ikke helt!

6 kommentarer:

Berit T sa...

Så mange flotte ting du har funne.
Av og til går det an å være heldig, og det har du vært.

Her på gjenbruken er du ganske så stive i prisene og denda verre på fretex, der ligger de bare litt under antikvitetsbutikkene. Jeg som trodde det gjaldt å få solgt mest mulig... det er jo ting som de har fått.

Jeg var på ABR senter og fann en flott sodakopp til 150,- men den ville jeg ha uanset.
Av og til kan en gjøre kupp, og da er en SÅ fornøyd.

Ha en flott pinsehelg.

Nunne sa...

Når jeg får bursdag, skal jeg lage enkelt selskap (håper på godvær og uteparty) og da skal jeg lage et bord meg ting og tang som jeg vil gjestene skal TA MED SEG! Har så enormt mange TING...og så liten plass å ha alt...
Gjestene skal få beskjed om å IKKE ta med gave, de skal få gave...:)
Hadde du kommet da, så kunne du fått noen artige ting...
Brukthandel kan være veldig morsomt. I Lyngdal, da jeg var der i fjor, hadde de en svææær Frtexbutikk med masse billige ting. Her jeg bor finns ikke brukthandel...kanskje jeg kunne starta med det??? Åpent noen timer pr.uke?
Har sitte lenge å sett hyttebilder hos deg. Koselig!
Ønsker deg GOD PINSE.
Hilsen fra Nunne.

Tovepia sa...

Såå mange flotte ting! Var selv på mitt første loppemarked for en måned siden - blogglandet inspirer virkelig;) Skal bli spennende å se hva du gjør med gjenstandene..skikkelig artig å gjøre slike kupp. Ha en flott fredag!

M sa...

),O
lö,)
l),
l

Hallooooooo!!!
Så fine kupp, til den prisen!
Jeg lurer veldig på hva det nederste er...samtidig som den ser litt kjent ut......prøver å tenke på om den har vært på bordet et sted i min barndom...
Håper du sier i fra om du får vite det......! Takk for at du kommer innom meg, ha en fin dag!
Klem fra meg!

Mor og datter sa...

Hei!

så utrolig heldig du har vært !! jeg har ikke vært like heldig jeg.. var på bruktbutikk i dag, var mye fint..men det var utrolig dyrt! hmm... det var litt kjedelig. Men men jeg gir ikke opp!

tror den nederste er enten til servietter.. eller så tror jeg har sett det på filmer, at det har brødskiver. Filmer der de er på hotell, så kommer de opp med frokost på hotellrommet, og da ligger brødskivene i sånn.. Tror jeg!

ha en fin pinsehelg!

-dattera-

SisseLoise sa...

Den sølv "dingsen" er til å sette toast i, akkurat som nevnt ovenfor, men en bruker den til det en finner for godt;-) Mange fine ting til en billig penge, her også er gjenbruksbutikkene blit så stive i prisene, de tror nok de er antikvitetshandlere:-S